Viszonteladóknak

 

Ragadja meg az alábbi előnyöket!

 

 

Egyedülálló szakmai támogatás
Bármilyen tőlünk vásárolt termékkel kapcsolatos kérdésére vagy kérésére gyorsan válaszolunk, nem kell a gyártóhoz fordulnunk.

Gyors garanciális problémamegoldás
Termékhiba estén a garanciális eljárás azonnal elindul, mert rendelkezünk a hiba kivizsgálásához megfelelő műszerekkel és ismeretekkel. Az általunk képviselt gyártók elfogadják a szakvéleményünket, így a garanciális ügyek intézése lerövidül!

Több, mint 20 000 db-os raktárkészlet
Azon túl, hogy a legtöbb felmerülő igényre azonnali megoldást tudunk kínálni akár azonnali szállítással, még a kis rendelési mennyiségek esetén is olyan árakat tudunk biztosítani, mintha közvetlen a gyártótól vásárolnának.

Alapos terméktesztelés és a gyártókkal közös termékfejlesztés
Az általunk forgalmazott összes terméket alapos tesztelésnek vetjük alá. A tesztelés után fejlesztési javaslatokat terjesztünk be a gyártónak, hogy a termék még jobb minőségű legyen. Gyakran a gyártókkal közösen dolgozunk egy-egy termék fejlesztésén, hogy azok a legmagasabb színvonalon elégítsék ki vevőink igényeit.

Egyedi áramellátási megoldások
Amennyiben olyan termékre van igénye, amely a piacon nem kapható vagy nem létezik, akkor mi elkészítjük. Ennek köszönhetően, Önnek lehetősége nyílik egyedi vásárlói igények kiszolgálására is.

Közvetlen gyártói beszerzés
A termékeket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így Ön biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőségű eredeti terméket a legjobb áron kapja.

 

 

Nagykereskedelmi termékportfóliónk

 

Image

 

Akkumulátor

 

Hosszú élettartamú és kiváló ciklusállóságú akkumulátorok minden felhasználási területre.

 

Image

 

Akkumulátortöltő

 

Akkumulátortöltők a legegyszerűbb alkalmazásoktól a komplex rendszerekig akár több lépcsős hőmérséklet-kompenzált töltési algoritmussal. Akkumulátortöltők a legegyszerűbb alkalmazásoktól a komplex rendszerekig akár több lépcsős hőmérséklet-kompenzált töltési algoritmussal.

 

Image

 

Tápegység

 

Hosszú élettartamú és egyedülálló megbízhatóságú ipari és orvosi tápegységek akár élettartam garanciával. Hosszú élettartamú és egyedülálló megbízhatóságú ipari és orvosi tápegységek akár élettartam garanciával.

 

Image

 

Szünetmentes tápegység

 

Kiválóan skálázható egyen- és váltakozó áramú szünetmentes tápegységek akár több napos futásidővel és szuperkondenzátoros energiatárolóval.Szünetmentes tápegység

 

Image

 

Programozható tápegység

 

Egyedülálló tudású AC és DC programozható tápegységek ipari és laboratórium felhasználásokhoz, akár 60kW kimeneti teljesítménnyel.

 

Image

 

DC/DC konverter

 

Galvanikusan leválasztott és POL DC/DC konverterek többféle tokozással, 0,25W – 10kW kimeneti teljesítménytartományban.

 

 

Image

 

Inverter

 

Távközlési, ipari, napelemes és mozgó járműre szerelhető magas csúcsteljesítményű inverterek akár 5 év garanciával és beépített akkumulátortöltővel.

 

 

Image

 

Napelemes töltésvezérlő

 

Megbízható napelemes töltésvezérlők szigetüzemű és hibrid rendszerekhez.

 

 

Image

 

Napelemes áramellátó rendszer

 

Készre szerelt hibrid és szigetüzemű napelemes áramellátó rendszerek.

 

 

 

 Partnereinknek az alábbi területen biztosítunk termékeket

 

Image

 

Biztonságtechnikai

 

Egy biztonságtechnikai rendszer legfontosabb követelménye, hogy üzembiztos legyen és bármikor képes legyen megvédeni a rábízott javakat. Ennek a feltételnek a teljesítéséhez kínálunk magas üzembiztonságú, hosszú élettartamú akkumulátorokat, akkumulátortöltőket és tápegységeket.

 

Image

 

Ipari

 

Az ipari alkalmazásokban egy meghibásodás jelentős költségekkel járhat, ezért kínálatunkban olyan ipari tápegységek, DC/DC konverterek, inverterek, szünetmentes tápegységek és akkumulátorok találhatók, melyek piacvezető megbízhatósággal és a gyártó által biztosított hosszú garanciával rendelkeznek.

 

Image

 

LED-es

 

A LED-es alkalmazások nagyon különböző tápegységeket igényelhetnek, ezért kínálatunkban megtalálnak feszültséggenerátoros és széles kimeneti feszültségtartományú áramgenerátoros tápegységeket egyaránt. Sőt, számos tápegységünk alacsony és keskeny profilú kialakítással rendelkezik, hogy a legszűkebb helyeken, így led falak mögött is elférjenek.

 

Image

 

Napelemes

 

Cégünk szigetüzemű és hibrid napelemes rendszerek méretezésére és forgalmazására szakosodott, így termékeink is az ilyen alkalmazásoknál felmerülő igényekhez illeszkednek. A kínálatunkban megtalálható inverterek, töltésvezérlők és akkumulátorok lehetővé teszik a legkülönbözőbb szigetüzemű rendszerek megépítését.

 

Image

 

Orvosi

 

Az orvosi áramellátási eszközöknek rendkívül szigorú szabványi követelményeknek kell megfelelniük, emellett elengedhetetlen kimagasló üzembiztonság. A kínálatunkban megtalálható orvosi tápegységek, DC/DC konverterek és akkumulátorok megfelelnek az aktuális orvosi szabványoknak , és a megbízható kialakításon túl hosszú garanciaidőt nyújtanak.

 

Image

 

Szabadidős

 

A zavartalan áramellátásra utazások, horgászat és kerti munkák során is szükség lehet, ezért kínálatunkban olyan gondozásmentes akkumulátorok, akkumulátortöltők és inverterek is vannak, melyek alkalmasak az elektromos hálózattól távoli helyeken üzemeltetni kívánt elektromos berendezése megtáplálására.

 

 

Legfontosabb beszállítóink

 

Mi, az Energom csapata ragaszkodunk ahhoz, hogy olyan gyártók termékeit forgalmazzunk, amelyek nem csak kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek, de megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak és szabványoknak is.

Image
Image
Image
Image

Legyen partnerünk!

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy mielőbb választhasson az Önnek legmegfelelőbb termékeink közül!

 

 

Vezetéknév

Email

Cégnév

Keresztnév

Telefonszám

Üzenet